Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Григорівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04405260) був реорганізований і увійшов до складу Старокостянтинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

У ГРИГОРІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ ЗАВЕРШЕНО РОБОТИ З УТЕПЛЕННЯ ФАСАДУ

Створення комфортних умов для організації та проведення освітнього процесу в закладах освіти району залишається пріоритетним завданням влади району. Стратегічний і європейський розвиток України залежить від знань, умінь, навичок і здібностей тих хто сидить за шкільною партою. Тому за освітою – майбутнє.

Основна увага влади приділяється зміцненню матеріально-технічного та фінансового забезпечення, осучаснення змісту освіти, впровадження інформаційно-комунікаційних технологій навчання, удосконалення форм управління освітою, утвердження високого соціального статусу вчителя в суспільстві.

Прикладом дієвості влади є виконання заходів з енергозбереження у Григорівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Наразі завершено роботи з утеплення фасаду школи, облаштовано водостічну систему та проведено вимощення тротуарною плиткою майданчику. Проведені заходи дають можливість економити енергопостачання, зокрема споживання природного газу, а основне – забезпечення належного температурного режиму в приміщенні школи для 116 учнів та 22 дітей дошкільного віку. Естетично оформлений фасад приміщення школи і вимощене подвір’я стало окрасою села Григорівка.

З нагоди оновлення рідної школи педагогічним колективом та учнями 1 грудня проведено святкові заходи. З найкращими побажаннями на свято завітали голова районної державної адміністрації Сергій Фесун, заступник голови районної державної адміністрації Олег Борикін, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Чернега, керуючий справами районної ради Сергій Гречковський.

У вітальному слові голова районної державної адміністрації Сергій Фесун побажав усім присутнім миру, благополуччя, здоров'я та плідної праці на благо України. "Символічно, що сьогоднішній захід проходить у день Всеукраїнського референдуму 1991 року, коли український народ зробив свій історичний вибір. Сьогодні ви, шановні учні, є майбутнім нашої держави. Тому, головним завданням влади є створення належних умов для здобуття вами грунтовних знань. Забезпечення комфортних умов навчання є невід'ємною складовою навчального процесу. Влада району і надалі докладатиме максимум зусиль аби учні навчальних закладів нашого району мали змогу отримувати знання у теплих та світлих класах", – сказав Сергій Фесун.

На проведення ремонтно-будівельних робіт у Григорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів витрачено 682150 грн. з районного бюджету та 276254 грн. субвенції із бюджету Григорівської сільської ради. Значний обсяг робіт проведено по благоустрою території шкільного подвір’я. Вимощено 770 м.кв. бруківки.

Очільник району наголосив, що реалізувати даний проект вдалось завдяки злагодженій роботі районної державної адміністрації, районної ради та Григорівської сільської ради. За особистий внесок у розвиток освітянської галузі та соціально-економічний розвиток Старокостянтинівського району Сергій Фесун вручив Подяки голови районної державної адміністрації та районної ради Григорівському сільському голові Простаку Анатолію Сергійовичу, директору Григорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Соколовській Аллі Степанівні та начальнику відділу збуту ФОП Чорна Л.В. Романюку Руслану Володимировичу.

Під час святкових заходів відбувся концерт, який підготували учні Григорівської ЗОШ, а також почесні гості свята висадили на шкільному подвір'ї саджанці декоративних дерев.
Докладніше...

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *